Even lekker weg, vrij zijn van alle dagelijkse verplichtingen en in een ontspannen sfeer avonturen beleven, mensen ontmoeten. Dat kennen we allemaal. Dat noemen we vrije tijd, en we vinden het vanzelfsprekend om in de vrije tijd van alles te ondernemen.

Maar voor mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB) is dat helemaal niet zo vanzelfsprekend. Zij zijn immers altijd, 24/7, afhankelijk van de juiste zorg, begeleiding, hulpmiddelen en aanpassingen.

Met de hulp van veel donateurs en enthousiaste vrijwilligers maakt Avonturis betekenisvolle beleving mogelijk voor mensen met EMB. Programma’s, waarin beleving centraal staat. Programma’s, waarbij contacten met begeleiders en familie verdiept kunnen worden. Programma’s, waarbij er misschien wel nieuwe ervaringen voor het leven worden opgedaan.

Wil je helpen? Doneer dan aan Avonturis.

Direct doneren gaat heel veilig en eenvoudig via onze donatiemodule op Geef.nl.
Hartelijk dank voor uw gift!

Met een periodieke schenking, bijvoorbeeld een vast bedrag per jaar, kwartaal of maand, kun je het werk van stichting Avonturis voor een langere periode steunen. Je kunt dit doen door bijvoorbeeld het machtigingsformulier in te vullen en op te sturen naar:

Avonturis
Badhuisstraat 17-C
6827 AD Arnhem

Direct doneren gaat heel veilig en eenvoudig via onze donatiemodule op Geef.nl.

Wij worden blij van elke donatie.
Een eenmalige gift van €10 is voor Avonturis net zo welkom als een jaarlijkse bedrijfsdonatie van €2500.
Omdat alle beetjes helpen.
Omdat we weten dat elke donatie bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven van onze doelgroep.

Dankzij jouw hulp kunnen wij onze belevingsprogramma’s ontwikkelen en uitvoeren.

Zoals bijvoorbeeld op de woongroep bij Marjolein. Zij heeft actief en enthousiast genoten van haar persoonlijke klankenconcert, waarbij haar eigen stemgeluid werd meegemixt. Haar ouders en begeleiders zagen hoe zij zichzelf herkende in het concert, en dat luid en duidelijk met hen deelde.

Voor allen een onvergetelijk moment. Dankzij jouw hulp.